هزینه یک ایمپلنت تنها به صورت تقریبی (3 تا 5 میلیون تومان) است در صورتی که هزینه مجموعه کامل ایمپلنت دندان یا فول ماوس برای کسانی که تمام دندان های خود را از دست داده اند ضربدر قیمت یک واحد ایمپلنت می شود.
اگر شما برای کاشت ایمپلنت نیاز به عمل سینوس لیفت داشته باشید لازم است که هزینه این عمل را نیز به طور جداگانه پرداخت کنید. هزینه سینوس لیفت به صورت باز چیزی حدود 2,5000,000 تومان و به صوررت بسته حدود 1,200,000 است. علاوه بر این برخی از افراد به دلیل سست بودن یا ناکافی بودن بافت استخوان فک نیازمند عمل پیوند استخوان هستند. هزینه پیوند استخوان نیز حدود 1,000,000 تا 1,500,000 است.
با این تفاسیر
همانطور که در مقدمه نیز ذکر شد، به صورت میانگین هزینه ایمپلنت دندان تکی حدود (4 میلیون تومان است) است. حداقل هزینه یک ایمپلنت تک (3 میلیون تومان) است و نهایتا گرانترین ایمپلنت میتواند هزینه ای حدود (5 میلیون تومان) روی دست شما بگذارد هرچند که ما ایمپلنت گرانتر نیز داریم و با احتساب نوسانات ارزی چه بسا هزینه ایمپلنت های خارجی بسیار بیشتر هم بشود.
هزینه ای که شما برای ایمپلنت دندان میپردازید شامل عمل جراحی برای کاشت پایه ایمپلنت، اباتمنت و تاج ایمپلنت میپردازید. نوع فلز و جنس ایمپلنت نیز تاثیر بسیار زیادی روی هزینه نهایی آن دارد. فلزاتی که برای ساخت ایمپلنت مورد استفاده قرار میگیرند متفاوت هستند. اما ما معمولا از ایمپلنت هایی با جنس تیتانیوم استفاده میکنیم.
کسانی که بیش از یک دندان یا تمام دندان های خود را از دست داده اند بهتر است به فکر کاشت گستره ایمپلنت باشند که اصطلاحا میگویند فول ماوس یا ایمپلنت کامل. در اغلب موارد ما برای اینکه بتوانیم برای این عزیزان دندان های جایگزین بکاریم باید از ترکیب پروتز دندان و ایمپلنت ها استفاده کنید. در واقع ابتدا تعدادی ایمپلنت میکاریم سپس پروتزهای کامل دندانی ثابت و متحرک را روی آن ها سوار میکنیم.
قیمت ایمپلنت دندان به صورت فول ماوس به نوع ایمپلنت ها بستگی دارد. اگر شما بخواهید ایمپلنت بر پایه پروتز دندان را جایگزین دندان های از دست رفته خود کنید باید به طور متوسط کمتر از قیمت ایمپلنت دائمی هزینه کنید. اما اگر بخواهید ایمپلنت ثابت و دائمی بکارید باید حداقل 90 میلیون تومانی هزینه کنید.
پروتز های دندانی متحرک بر پایه ایمپلنت معمولا قادرند که 40 تا 50 درصد قدرت و توانایی جویدن بیمار را بازگردانند. طول عمر این دستگاه ها هم چیزی بین 5 تا 10 سال است. برخلاف پروتزهای متحرک عادی، این پروتزها حتی اگر بر دو عدد ایمپلنت کاشته شده در فک سوار شوند قادرند زیبایی و قدرت دندان ها را به شما بازگردانند.
برای اینکه بتوان پروتز را به حالت دائمی و ثابت در آورد لازم است بیش از دو ایمپلنت (معمولا 4 عدد) در هر فک کاشته شود. یعنی برای فک بالا 4 عدد و برای فک پایین نیز 4 عدد دیگر و در مجموع 8 عدد ایمپلنت باید بکارید. دقت کنید که هزینه و قیمت ایمپلنت دندان برای هر فک جدا محاسبه میشود.
محبوب ترین روش برای جایگزین کردن دندان ها که از این پروتزها پشتیبانی میشود تحت نام های All-On-Four و G4. در هر کدام از این روش ها روی هر فک حداقل 4 ایمپلنت کاشته میشود و بیمار نمیتواند پروتزهای سوار شده روی این ایمپلنت ها را بردارد.
پروتزهای ثابت بر پایه ایمپلنت معمولا بهترین روش جایگزینی بیش از چند دندان از دست رفته است که راحتی، دوام و ماندگاری، زیبایی، عملکرد بسیار بالایی دارند. آن ها همچنین مراقبت کمتری نیاز دارند.
پروسه | متوسط هزینه ها | محدوده قیمت |
معاینه دهان و دندان | 35 هزار تومان | 30 تا 40 هزارتومان |
اشعه ایکس پانورامیک (Panoramic X-ray) | 25 هزار تومان | 20 تا 30 هزارتومان |
سی تی اسکن (Cone beam CT) | 35 هزار تومان | 30 تا 40 هزار تومان |
کشیدن دندان | 140 هزار تومان | 120 تا 180 هزار تومان |
پیوند استخوان | 1.3 میلیون تومان | 1.2 تا 1.5 میلیون تومان |
حهت مشاهده بهترین دندانپزشک در تهران کلیک کنید .
در ادامه برخی از رایجترین پروسه های دندانپزشکی که ممکن است حین ایمپلنت دندان انجام دهید را معرفی کرده ایم.
هزینه ایمپلنت دندان به خودی خود تنها هزینه ای نیست که باید جهت پرداخت در نظر بگیرید. قبل از انجام هرگونه اقدامات جدی مانند عمل جراحی کاشت، شما باید توسط یک متخصص ارزیابی شوید. برای معاینه دندانپزشکی و ارزیابی ها نیز باید هزینه کنید. دندانپزشک ابتدا تاریخچه پزشکی شما را ارزیابی می کند.
در جلسه ارزیابی باید به هر بیماری یا سابقه خانوادگی بیماری ها و اختلالات موجود که داشته اید یا دارید اشاره کنید. تمام آنچه که باید درباره ایمپلنت بدانید را باید در این جلسه به صورت تمام و کمال از متخصص دندانپزشکی دریافت کنید.
ارزیابی دهان و دندان همچنین شامل مشاهده و بررسی دندانهایی است که هنوز در دهان شما وجود دارد. دندانپزشک وضعیت دندان های شما را بررسی کرده و یک برنامه درمانی کامل و جامع برای آن تدوین خواهد کرد. در پایان ، پزشک بهترین مسیر را برای جایگزین کردن دندان به شما توصیه خواهد کرد.
برای اینکه ایمپلنت ها به بهترین و ایمن ترین شکل ممکن در فک شما کاشته شوند، متخصص دندانپزشک ترمیمی یا جراح دهان و دندان بایستی شرایط و فضای موجود در استخوان فک شما را بررسی کند. او برای این منظور از اشعه ایکس استفاده میکند. علاوه بر تصویر برداری از استخوان فک، او باید بافت نرم، عروق عصبی و خونی را نیز بررسی کند. هزینه اشعه ایکس معمولا همراه با قیمت ایمپلنت دندان پرداخت میشود هرچند که جزء هزینه های اصلی لحاظ نمیشود.
جراح میتواند از انواع اشعه ایکس برای مشاهده وضعیت استخوان و دندان های شما استفاده کند. او با توجه به وضعیت شما بهترین روش را انتخاب خواهد کرد. اما از بین همه روش ها، اشعه ایکس پانورامیک و مقطعنگاری رایانهای با اشعه مخروطی از همه رایجتر و مورد نیاز ترند. گرفتن تصاویر با کمک این دو روش میتواند روی هزینه ایمپلنت دندان تاثیر زیادی بگذارد.
ممکن است پیش از کاشت ایمپلنت دندان شما نیاز به کشیدن یک یا تعداد بیشتری دندان باشید. کشیدن این دندان ها هزینه دارد و هزینه آن نیز بسته به نوع دندان و روش کشیدن آن میتواند متفاوت باشد. برخی دندان ها به راحتی کشیده میشوند اما برخی ممکن است به سختی و حتی با کمک جراحی کشیده شوند که هزینه آن ها میتواند زیاد باشد. اما معمولا هزینه کشیدن دندان کم است و چندان تاثیری روی هزینه ایمپلنت دندان ندارد.
پیوند استخوان باید در خصوص افرادی که بافت استخوان متراکمی ندارند و به اصطلاح ضعیف است باید پیش از کاشت ایمپلنت صورت گیرد. اینکار یعنی پیوند استخوان، میتواند به متراکم شدن استخوان فک و افزایش استحکام آن کمک کند که در مجموع ایمپلنت بعد از کاشت بادوام و پایدارتر خواهد بود. پیوند استخوان مانع از شکست ایمپلنت میشود. که اگر ایمپلنت شکست بخورد هزینه های به مراتب بیشتری روی دست شما میگذارد. به عبارتی قیمت ایمپلنت دندان شکست خورده بیشتر است زیرا هم هزینه برداشت و هم هزینه کاشت مجدد باید در نظر گرفته شود.
برای عمل پیوند استخوان ممکن است که شما قبل، حین یا بعد از عمل در بیمارستان بستری شوید تا به طور کامل مهیای انجام عمل شوید. باید نتیجه پیوند به خوبی رقم بخورد و استخوان پیوند خورده با استخوان فک شما به خوبی هماهنگ شود تا شما بتوانید عمل ایمپلنت گذاری انجام دهید. فاصله بین پیوند استخوان تا کاشت ایمپلنت میتواند چند ماه طول بکشد.
به طور معمول ایمپلنت گذاری یکی از گرانترین درمان های ارتودنسی دندان است البته هزینه های آن همگی توجیه دارند. زیرا عمل آن سخت تر، متریال بکار رفته گرانتر و صد البته توانایی دندانی و زیبایی لبخند شما به مراتب بهتر از سایر روش های جایگزین دندان خواهد بود.
این مقاله که پیرامون هزینه ایمپلنت دندان است به صورت اختصاصی توسط سایت 118 مشاغلنوشته شده است. همچنین محاسبه گرهای موجود در این صفحه همگی جهت سهولت مراجعان و پاسخ به سوالات متعددشان درباره هزینه ایمپلنت ها طراحی شده اند. چنانچه با محاسبه هزینه ها از طریق محاسبه گرها متوجه شده اید که میتوانید ایمپلنت بکارید و میخواهید برای دندان خود از روش کاشت ایمپلنت استفاده کنید میتوانید برای به دندانپزشکان موجود در سایت 118 مشاغل مراجعه بفرمایید
جهت معرفی بهترین دندان پزشک در مشهد کلیک کنید .
دسته بندی: پزشکی و سلامت
1399/07/09
نویسنده : حسینی